Crystal Boot Awards i Gävle 2015Vi ser fram emot nästa CBA, sista helgen i januari 2015!

Linedancer Magazine håller sin årliga Crystal Boot Awards i Blackpool, England. I Gävle kör vi för tredje året i rad en livesändning från CBA på en projektor i Danslokalen Templet. Enkelt uttryckt: När de har workshop på CBA så kan vi vara med. När de äter god mat på CBA kan vi också göra det. Nästan som att vi var på plats.

Efter middagen blir det öppen dans med DJ och sändningen fortsätter i baren för dem som vill kolla in showen.

Vi kör som förra året och ordnar en fin lokal med ljud, bild, musik och en trevlig middag med tillhörande dryck. Priset för detta är 550:- per person.

Då vi vid tiden för eventet kommer ha en tremånaders bebis kommer vi att ordna maten via catering den här gången. Vi återkommer inom kort med menyn. Varmrätten kommer att vara en kötträtt, men det kommer att finnas ett vegetariskt alternativ. OBS! Vegetariskt endast för dem som förbokar detta.

För dem som har möjlighet kommer vi även att ordna ett pre-party på fredagkvällen. Ett utmärkt tillfälle att hinna umgås lite extra! Vi återkommer med mer info kring detta inom kort.

Anmälan öppnar söndag 19 oktober kl 20:00 prick och det är först till kvarn som gäller då lokalen har begränsat med platser. Sista betalningsdag är 30 november. Anmälan är bindande.

ALLA är varmt välkomna till en trevlig dag och kväll med god mat och trevligt sällskap! Observera att antalet platser är begränsat av storleken på dansgolvet. Det innebär att det icke-dansande vänner är extra välkomna och avnjuta middag och barhäng. Kontakta oss för prisinfo i så fall!

Flyer hittar ni här! Hoppas att ni alla vill vara med oss denna gång också! Många överraskningar väntar...

Eventet har tyvärr inte plats för fler dansande till 2015, men om du vill hamna på reservlistan eller om du vill anmäla en icke-dansande, fyll gärna i formuläret här.

Med dansvänliga hälsningar,
Marcus & Nanna (cba@dansairad.nu)